Disse sidene er sponset av NetPartner AS, Åndalsnes

Referat fra turen Brøstdalen, Reset, Vermedalen 15.02.04 (bildene fra turen)

Lave tåkeskyer og mildvær er ikke noen god motivasjon for en skitur, men likevel stilte 6 representanter for den harde kjerne opp. En lengre biltur måtte gjennomføres først, dernest ble det litt problemer med å sette igjen en bil på Verma. Vi hadde tenkt å sette den igjen på Sletta, men isete veg gjorde det umulig å komme opp alle bakkene fra brua, så den ble parkert ved butikken.

Videre ble det også litt spennende å se om en kom opp Brøstvegen også, for der var det ikke strødd så tidlig på dagen. Men omsider kom vi da fram til p-plassen ved Brøste.

Det var mildvær og kramt nysnøføre, men vi sank ikke langt ned i snøen. Dessuten var det brukbart skispor fram mot Furuholen, Eivind hadde gått opp ruta dit i går. Det var overskyet, men enkelte blå flekker på himmelen lovet muligens noen solgløtt.

Furuholen fant vi oss godt til rette på en hyttetram og slappet av med dagens første langpause.

Ferden gikk videre i retning vest mot Reset. Moderat stigning og fastere føre etter hvert gjorde det lett å gå. Solgløttene kom, og da vi nådde hytta ved Resvatnet, var det rene påskestemningen. Vi gikk ikke oppom Alteret, som er en pall i landskapet ved Reset, men slappet av i hytteveggen i stedet.

Videre gikk ferden i retning Vermedalen. Romsdalen så ut til å være fylt med skodde. Vi var litt spent på utforkjøringen, men den gikk greit det første og bratteste stykket. Nede i skogen i Vermedalen ble det gjennomslagsføre og det var ikke lett å svinge. Omsider kom vi ned på bomvegen, der var det scooterspor som vi fulgte nedover helt ned til Larsslett, der samlet vi oss igjen.

Vi rente så delvis etter vegen ned til Slettabrua, der vi tok dagens siste matpause. Deretter tok sjåførene i veg oppover bakkene for å hente biler. Baktroppen tok det med ro, det var en halvtimes ventetid før bilene returnerte fra Brøstdalen.

De som var med: Eivind Raanaa, Bjørg Brevik, Rose Marie Strømme, Terje Vold, Edvard Søvik og Arild Haugen.