Disse sidene er sponset av NetPartner AS, Åndalsnes

Referat fra turen til Høgnosa 01.07.03 (9 deltagere)

Ikke den helt store interessa ikveld, vi var bare 4 stk. som starta fra Nebbabrua. Det kom videre to til, som slutta seg til, før vi kom opp til Andersmyra. Her ble det ei lita pause, før vi fortsatte oppover. Gleda oss over været ikveld, utrolig fint og varmt. Vi kom snart opp til Ottarbu. Her satt det 3 damer og venta, og vi ble nå plutselig 9 deltakere.

Etter ei lita pause med navneskriving i solveggen ved hytta, fortsatte vi videre innover. Termometeret viste her 19 grader ikveld. Som vanlig fint og tørt føre innover, og vi var inne på Høgnøsa etter en liten time. Vi måtte ut på kanten for å nyte utsikta, før vi satte oss ned nedafor varden. Den medbrakte nista smakte godt. Vi skrev oss som vanlig inn i boka, før vi måtte begynne å tenke på returen. Tok ei lita pause ved Ottarbu, før vi starta på "bratta". Turen videre nedover gikk uten uhell, og etter totalt 4 t. var vi nede att. En utrolig fin kveldstur. 

Deltakere ikveld: Gerd May Hjelden, Randi og Nils Hole, Bjørg Brevik, Elsa Krohn, Edvard Søvik, Anne Mari Hole, Torhild Mjelva og Eivind Raanaa.