Kammen, 01.04.01 (4 deltagere)

Sørvest vind med regn og sluddbyger, da vi starta fra parkeringsplassen på Hersla.  Ikke akkurat det været en forbinder med skitur, men pytt, vi skulle jo bare på en liten tur rundt Kammen. 
 
Litt nedafor Bøstølen møtte vi Gunnar Gridset, han tilbød oss å komme inn i hytta hans, som han hadde nettopp forlatt.  Vi tok imot tilbudet, og småblaute som vi var, var det godt å komme inn i ei god og varm hytte.  Etterat vi hadde tørka oss litt, og tatt inn litt drikke, fortsatte vi innover til For Fattig og Rik. 
 
Været forandra seg til det mer "tørre", og vi fikk skikkelige snøbyger innover fjellet.  Det vi fikk ned over oss som regn tidligere, hadde kommet som snø her oppe, og vi fikk god brøyting framover.
 
På grunn av ikke altfor godt vær og føre, ble vi enige om å gi oss her.  Da vi kom ut igjen etter ei lita sluttpause inne i hytta, fikk vi faktisk noen solstråler gjennom "snøtjukka".  Men avgjørelsen var tatt:  Vi begynte på nedturen.  Fin renning i nesten tørr nysnø ned til Bøstølen, her var det mildere og nesten litt sludd.  Videre nedover til parkeringsplassen fikk vi et bløtt, ja nesten et føre som minte om "etterpåskeføre". 
 
Selv om turen i dag ble noe kortere enn planlagt, fikk vi få som deltok, en brukbar liten tur.
 
Deltakere:  Yngvild Holm, Bjørg Brevik, Bodil Randers-Heen og Eivind Raanaa.