Kammen rundt 24.02.02

Nei, det ble ikke tur til Innfjorden og Bøstølen i dag. Snøkave og ingen brøyting opp Bøstølsvegen tilsa alternativ (sofakroken var ikke på tale). Eivind og Bjørg dro, som de eneste frammøtte, til Isfjorden og fikk "gleden" av å brøyte spor helt fra boligfeltet til Stormyra og videre oppover forbi Bruhaugen før de ble innhentet av en snøscooter som laget "grøft" oppover. De snudde ved sauekveet oppe på flata, det kunne ikke utelukkes en viss rasfare fra Steinberget. Et par andre personer ble observert i snøtjukka, kun Nils Hole ble gjenkjent. På nedtur møtte de Arild som hadde lagt i veg etter eget skjema. Elendig gli nedover i løssnøen. Men en skikkelig trimtur ble det ................

 

Skitur Kammen, Innfjorden, 21. april 2002. ( 6 deltagere)

Start fra Hersla ca. kl. 11.00.  Av og på med skia de 4 km fram til Bøstølen.  Kammen ligg mellom Storvatnet og Lillevatnet.  Populær skitur ”rundt Kammen”.  Men i dag skal vi oppå Kammen 1098 m. Noen fleire svettedråper enn å gå rundt.  Men vi sleit oss opp.  Matpause på Midt-Kammen.  Været skya meir og meir til, og på toppen , ved varden, bles det så mye, at vi skreiv navna våre i boka og returnerte etter kort opphold.

Bratt nedkjøring fra toppen, vi brukte feller til å begynne med.  Litt råten snø, men stort sett bra skiføre.  Trivelig vår-skitur, med lite sol.  Tilbake ved bilene kl. 16.30.

De som var med:  Yvonne Rekdal, Kari Hjelme, Bjørg Brevik, Edvart Søvik, Inge K. Hovde og Terje Vold.