Disse sidene er sponset av NetPartner AS, Åndalsnes

Kveldstur til Kjøsa, Måndalen, 10.06.03 (9 deltagere)

Frå Skare kjørte vi bil opp til Skarsetra, vi er 9 stykker. Med vindstille og sol kryssa vi elva som kjem ned frå Måsvatnet og tok fatt på turen opp til Kjøsa. Vi følger stien innover mot Måsvatnet til den deler seg der en går til Trollvatnet som er et stykke til.

Vi krysser et par snøflekker og tar til høgre for å følge ryggen oppover mot Kjøsa. Det er fint å gå oppover, men jamn stigning så vi får ut svetten og må ta noen pauser før vi er oppe ved Aksla. Der tek vi oss en lengre pause og skriv oss inn i boka som er der og nyt kveldssola. Det ligg flere snøflekker oppover etter stien, men det er fint å gå på dem opp til toppen.

Vi får få på oss tørr skjorte før vi sett oss ned, det har skya over litt så sola kommer bort. På venstre siden av oss ligg Måsvatna som er isfri mens Trollvatnet enda er islagt.

Til høgre er Månvatnet som er blikkstille under oss , lenger ut ser vi Øspevatnet, Stavatnet, Julsundet og havet, så vi vanta berre sola i bakgrunnen.

På tilbaketuren gikk vi ned til Trollvatnet, derfra stien til Måsvatnet og videre til Skarsetra.

De som var med: Doris Nilssen, Randi Uri, Bjørg Brevik, Agnete Botnevik, Randi og Nils Hole, Eivind Raanaa, Edvard Søvik, Terje Vold.

Flere bilder i bildegalleri.