Disse sidene er sponset av NetPartner AS, Åndalsnes

Referat fra tur til Skjervan 08.08.04. (bilder)

                Vi var 19 stykker som møtte opp på Nysætra i Måndalen.

Med sol frå klar himmel følgte vi stien som går langs kraftlinja opp lia til Stokkheia.

Her tar vi oss en pause og fyller etter med vatn, for det er ikke å finne før på tilbaketuren frå Skjervan.

Det var noen som hadde starta en halv time før oss, dei ser vi oppe i lia mot Mollavasstinden, vi får komme oss etter skal vi nå dei att.

Vi følger no lia oppover til vi kommer opp på ryggen til Mollavasstinden hvor det går over i stein, så det blir noen pauser før vi når toppen.

Selv om det er fint å sitte her oppe på toppen av Mollavasstinden med god utsikt rundt oss, så må vi bryte opp og komme oss videre til toppen av Skjervan.

Vi følger no ryggen videre til vi kommer opp under fjellet, hvor vi går sidelangs innover til vi kommer til en renne som fører oss opp til skaret mellom toppene.

Ikke alle er fornøgd med å ha kommet så langt, noen vil heilt til topps.

På tilbaketuren følger vi renna som vi kom opp ned lia til vi kommer på stien som går fram til Steinbotn hvor det er et oppkomme med kaldt godt vatn.

Etter å ha slokket tørsten går vi ned til Middagsvatnet og tar resten av maten, og noen av oss tar også et forfriskende bad.

  Her i frå følger vi stien på høyre siden av elva forbi Røsta og fram til Nysætra.

Dei som var med: Frode Sætre, Bodil Tessem, Kåre Vold, Edvard Søvik, Nils Hole, Perry Kavli, Randi Roald, Bjørg Brevik, Eivind Raanaa, Sue og Barry Fuller, Torill Prestegård, Gro Berild, Vigdis Brevik, Jørn Jakobsen, Marit Søholt Stokes, Astri og Jan  Frilund, Terje Vold